Κάηκε το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Μεγάλη ζημιά – Κλήθηκε η Πυροσβεστική

Όλα έγιναν σήμερα το πρωί περιέγραψε σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος παρά τη μεγάλη καταστροφή στο σπίτι του πήγε κανονικά στην εκπομπή. Η φωτιά ξεκίνησε απο τον πίνακα που έκανε έναν κρότο και τυλίχθηκε στις φλόγες και τους μαύρους καπνούς. Όπως είπε ο παρουσιαστής ενώ είχε κάνει μπανιο και πήγαινε να στεγνώσει τα μαλλιά του με το πιστολάκι, αυτό δεν λειτουργούσε, ενώ το υπόλοιπο σπίτι είχε κανονικά ρεύμα, κατευθύνθηκε στον πίνακα να δει τι συμβαίνει και σχεδόν έγινε η έκρηξη μπροστά του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι μου, είναι μια μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς είμαστε καλά. Είμαι καλά. Η φωτιά προήλθε από τον πίνακα, έγινε έκρηξη στον πίνακα, φλόγες, καπνοί κλπ. Θέλω να ευχαριστήσω τους άντρες της πυροσβεστικής που πραγματικά ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Το σπίτι είχε γεμίσει όλο με μαύρους καπνούς, μπήκαν με ειδικές μάσκες μέσα στον πάνω όροφο του σπιτιού, έσβησαν ό,τι μπορούσαν ευτυχώς δεν είχε επεκταθεί πολύ η φωτιά, όμως οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες. Η θερμότητα που αναπτύχθηκε ήταν μεγάλη, έλιωσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Έχει πάθει μια μεγάλη ζημιά. Το μοιράστηκα μαζί σας επειδή μπήκαν πολλοί άνθρωποι στο σπίτι τώρα ακόμα εκεί είναι οι πυροσβέστες, γιατί μένουν για ασφάλεια μήπως υπάρξει κάποια αναζωπύρωση.. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους. Δεν είχα ασφάλεια! Όταν μου έλεγαν ασφάλεια πυρός έλεγα σιγά μην πιάνουν τα σπίτια φωτιά. Ας πρόσεχα! Δεν πειράζει, υλικά είναι αυτά, αποκαθίστανται».

Ο παρουσιαστής διευκρίνισε ότι ο λόγος που το είπε στην εκπομπή ήταν επειδή μπήκαν άνθρωποι στο σπίτι του και ξεσηκώθηκε η γειτονιά και δεν ήθελε να μεταδοθεί μια είδηση που να είναι δυσανάλογα μεγάλη με αυτό που πραγματικά έγινε.

Comments are closed.