Δεν μείναμε στο ΠαΣοΚ για να διαπραγματευτούμε καρέκλες

 

Ο Γερουλάνος αδειάζει Διαμαντοπούλου

Η δήλωση της Αννας Διαμαντοπούλου ότι αν εκλεγεί στην ηγεσία του ΠαΣοΚ, επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος μπορεί να είναι ο Παύλος Γερουλάνος, προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου αλλά και της Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠαΣοΚ Παύλος Γερουλάνος έγραψε σε ανάρτησή του:
Αγαπητή Άννα,
όσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες. Το κάναμε επειδή πιστεύουμε σε αξίες. Επίσης, όσοι μείναμε στο ΠΑΣΟΚ, μάθαμε να παραδεχόμαστε λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Να μαθαίνουμε από νέες εμπειρίες. Η εμπειρία της προηγούμενης εκλογής αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, που δεν ήταν βουλευτής, μας κόστισε. Το ίδιο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας. Θέλεις να τριτώσει; Εγώ όχι. Θέλω να νικήσουμε, θέλω να νικήσει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Κι αυτό προϋποθέτει νέο Πρόεδρο, με σχέδιο που πείθει, με δυνατότητα να διασφαλίσει την ενότητα και παρόντα σε κάθε μάχη, και στην κοινωνία και στη Βουλή. Αυτό υπηρετεί η υποψηφιότητά μου.

Αντίδραση υπήρξε και από τη Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία έγραψε: Κάποιοι φαίνεται ότι δεν μπορούν να συγκρατηθούν και έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζουν θέσεις και αξιώματα! Αυτή δεν είναι μια εικόνα από το μέλλον, αλλά μάλλον απ´το χειρότερο παρελθόν. Ας σοβαρευτούν.

Comments are closed.