Διαβάστε στη “Real news”

 

Με τίτλο: «Ολο το σχέδιο για τη ρύθμιση των αγροτικών δανείων» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι προβλέπει η νομοθετική παρέμβαση που ετοιμάζει η κυβέρνηση μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Προωθείται «κούρεμα» κατά μέσο όρο από 30% έως 40% στις «κόκκινες» οφειλές 22.000 αγροτών και 750 συνεταιρισμών, ύψους 2,1 δισ. ευρώ.
– Θα υπάρξει δραστική μείωση του επιτοκίου των εν λόγω χορηγήσεων, το οποίο σήμερα φτάνει μέχρι και το 12%.
– Παράλληλα, θα «τρέξουν» οι διαδικασίες και για την τακτοποίηση των χρεών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία που έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα, τα οποία δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Προσδοκίες και «αγκάθια» στη Νέα Υόρκη. Τι περιλαμβάνει η ατζέντα της κρίσιμης συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Στο τραπέζι η έναρξη της συζήτησης για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της οριοθέτησης υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ. Τα νέα δεδομένα στο μεταναστευτικό μετά τον γερμανικό αιφνιδιασμό αναμένεται να κυριαρχήσουν στις συνομιλίες του Ελληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο.

– Οι ελληνικές Belharra αλλάζουν τις ισορροπίες στη Μεσόγειo. Παραγγείλαμε και τέταρτη. Μιλά στην «R» ο Βενσάν Μαρτινό – Λαγκάρντ, αντιπρόεδρος του Naval Group που κατασκευάζει τις φρεγάτες.

– Ξέπλυναν 150 εκατ. ευρώ σε τέσσερα χρόνια. Τι περιλαμβάνει το πόρισμα της Αρχής κατά του μαύρου χρήματος για τους 140 εμπλεκομένους σε υπόθεση απάτης σε βάρος του Δημοσίου και της Ε.Ε. Ο ρόλος του προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας της Σούπερ Λιγκ 2 με επιχειρηματική δραστηριότητα στους κλάδους της εστίασης και των κατασκευών και οι έρευνες για τις αναθέσεις δημοσίων έργων.

– Βαθαίνει το χάσμα στον ΣΥΡΙΖΑ. Κλιμακώνεται ο εμφύλιος στην Κουμουνδούρου, στον δρόμο προς τις κάλπες.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Αδωνις Γεωργιάδης, Νάντια Γιαννακοπούλου.

– Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τη μεγάλη Ελληνίδα.

– Εκλεβαν το Δημόσιο από το 2015! Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα παράνομων συνταγογραφήσεων. Η δράση της εγκληματικής οργάνωσης γιατρών και φαρμακοποιών και το λαθρεμπόριο φαρμάκων σε Κύπρο και Ρωσία.

– Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο δολοφόνος της Καρολάιν θέλει να γίνει δικηγόρος!

Comments are closed.