Γεροβασίλη: Ο Κασσελάκης δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία – Έπρεπε να αποσυρθεί

ΒΙΝΤΕΟ

«Ο κ. Κασσελάκης δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία» δήλωσε η βουλευτής Άρτας και αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξη στο Attica TV (Παρασκευή 20/9) μιλώντας για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα η βουλευτής ανέφερε πως το κόμμα «έδωσε ανοχή και χρόνο» στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ σχολιάζοντας μια ενδεχόμενη νέα υποψηφιότητά του για την προεδρία δήλωσε χαρακτηριστικά, «Ο άνθρωπος ήθελε ένα κόμμα ενός ανδρός αρχή. Είμαι βέβαιη ότι ο κ. Κασσελάκης δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο».

Πρόσθεσε ότι, κατά την άποψή της, ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί, αλλά εκτίμησε ότι θα έχει την ευκαιρία να είναι υποψήφιος.

Σχετικά με το ενδεχόμενο δικής της υποψηφιότητας για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, η ‘Ολγα Γεροβασίλη απάντησε ότι «η θέση της προεδρικής καρέκλας δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός», σημειώνοντας πως ποτέ δεν είχε συμπεριφορά «δελφίνου» και πάντα εργαζόταν στους ρόλους που της ανατίθεντο. Υποσχέθηκε να λάβει απόφαση τις επόμενες ημέρες, τονίζοντας ότι η στιγμή είναι κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.

Comments are closed.