Τα λέγαμε: Ο Λιάγκας έσβησε τον Ευαγγελάτο

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Ε τα σόρυ μας, αλλά τα λέγαμε! Δεν τα μπουμπουνάγαμε; Ο Ευαγγελάτος είναι ο μοναδικός (εδώ), μέχρι να βγει ο πρώην husband Λιάγκας (εδώ)! Που κατέχει το ρεπορτάζ Κασσελάκη όσο κανένας (ενδεχομένως ούτε ο ίδιος ο Κασσελάκης. Είναι λέμε πολύ μπροστά). Τι αμόλησε yesterday ο presenter!

Ότι τον τάιζαν λέει στο στόμα τον έκπτωτο president του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που τώρα τον αμφισβητούν. Για να προσθέσει τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά οτι αυτός, σιχαινόταν που το έβλεπε! Αηδία τον έπιανε ένα πράγμα! Λιάγκας λέμε. Το Μέσο είναι το μήνυμα! Λιάγκας! Με αυτά και με τα άλλα, τον έσβησε εννοείται τον Ευαγγελάτο. Ξύσμα τον έκανε!

Αλλά το κορυφαίο στο βίντεο που ακολουθεί είναι άλλο. Ο Περρής! Πολύ γέλιο! Να κοπανιέσαι στα πατώματα! Κάποιος βρε guys να του πει ότι ο Λιάγκας δεν τον πήρε για να μιλάει, ούτε για να ακούει τη γνώμη του (ανέκδοτο). Για το φινιστρίνι τον έχει, να φαίνεται ότι κάνει διάλογο (να φαίνεται είπαμε, να φαίνεται, όχι να κάνει)!

Και είναι ο άλλος σαν καρατερίστας του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που υποδύεται τον συνομιλητή! Ξεκαρδιστικό! Κάποιος να του μπουμπουνίσει ότι θα ξαναμιλήσει τον Ιούνιο, στις ευχαριστίες…

Comments are closed.