Χαμός μεταξύ Ακρίτα και Καλογεροπούλου στο ACTION 24

 

Από την αρχή το κλίμα ήταν στραβό ανάμεσα στην καλεσμένη της εκπομπής Έλενα Ακρίτα και τη δημοσιογράφο του Action 24 Ελένη Καλογεροπούλου, αλλά στη συνέχεια το πήρε και το σήκωσε… Ακραία προσβλητική η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσιογράφο, αφού τη χαρακτήρισε εμμονική, προκατειλημμένη, ότι έχει ένταση και πρόβλημα πίεσης, με τη δημοσιογράφο να μην απαντά στους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Action 24, η Έλενα Ακρίτα δήλωσε ανοιχτά ότι στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη μιλώντας για τις εσωκομματικές εξελίξεις μετά την καθαίρεσή του… Ωστόσο, στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για τις θέσεις Κασσελάκη, η Έλενα Ακρίτα απάντησε λέγοντας «σας έχω απαντήσει, είστε εμμονική. Είστε προκατειλημμένη».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τη δημοσιογράφο να αναρωτιέται εάν μπορεί να κάνει μία ερώτηση και τη βουλευτή να λέει, «εάν είναι σαν τις προηγούμενες, να το ξανασκεφτείτε. Το εάν θα απαντήσω ή όχι, είναι δικό μου θέμα, γιατί είστε σε έναν μόνιμο εκνευρισμό. Έχετε και πρόβλημα πίεσης και εύχομαι τα καλύτερα».

Σε αυτό το σημείο η Ελένη Καλογεροπούλου λέει, «δεν θα ρωτήσω, δεν θέλω να σας στενοχωρήσω» με την Έλενα Ακρίτα να απαντά, «εάν νομίζετε πως έχετε αυτή τη δύναμη, πλανάστε πλάνην οικτράν».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και αναφερόμενη στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής ξεκαθάρισε πως συγκαταλέγεται στους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη διερωτώμενη μάλιστα «τι έκανε και τον καθαιρούμε», ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να υπάρξει ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ στην παρούσα φάση υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. «Τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος», αναρωτήθηκε, συμπληρώνοντας «ποιος τον στήριξε και ποιος τον περίμενε με το τουφέκι στη γωνία».

Στη συνέχεια η Έλενα Ακρίτα απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε ότι θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ωστόσο δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει με τον Παύλο Πολάκη. «Δεν νοείται να υπάρχει αριστερός ομοφοβικός ηγέτης» καταλήγοντας πως «Η στάση του κ. Πολάκη, με τον οποίον δεν θα ήθελα να ασχοληθώ άλλο, είναι τέτοια που καταψήφισε το νομοσχέδιο στο οποίο ήμουν εισηγήτρια. Δεν μπορώ να συνυπάρξω, αλλά όποτε είχε δίκιο, τον έχω υποστηρίξει».

Comments are closed.