Η κωμωδία της ημέρας: Ο Αδωνις από τον ΣΚΑΙ καταγγέλλει MEGA, Μαρινάκη και Μαλέλη

 

… διότι δεν τον καλούν στο δελτίο ειδήσεων να μιλήσει για την υγεία, ενώ αυτοί κάθε βράδυ κατηγορούν το ΕΣΥ – ΒΙΝΤΕΟ

Θα ήταν απίθανα πράγματα, αλλά δεν είναι διότι είμαστε απίθανη χώρα… Κατά συνέπεια η «κωμωδία» από υπουργούς σε τηλεοπτικούς σταθμούς με κομπάρσους δημοσιογράφους δεν είναι κάτι μη αναμενόμενο σε αυτόν τον τόπο με το συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό και τα συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Σήμερα λοιπόν το πρωί ένας υπουργός και συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενούμενος στον ΣΚΑΙ καταγγέλλει το MEGA, τον διευθυντή ειδήσεων του σταθμού Σταμάτη Μαλέλη και τον ιδιοκτήτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, διότι λέει δεν τον καλούν στο δελτίο ειδήσεων να απαντήσει ότι δεν καταρρέει το ΕΣΥ, όπως ισχυρίζονται αυτοί κάθε βράδυ!

Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ κάτι ψέλλισαν διαμαρτυρόμενοι… Αλλά εντάξει, δεν θα χαλάσουν και την πρόζα του υπουργού! Κάνει νούμερα θα σκέφτηκαν! Σωστά! Και κάπως έτσι κυλάει ο χρόνος στην όμορφη χώρα μας…

Συγκεκριμένα λοιπόν ο Αδωνις Γεωργιάδης ξεσπάθωσε αναφέροντας: «Έχω ένα κανάλι, το MEGA και τον κύριο Μαλέλη τον φίλο μου, που παίζει κάθε μέρα μια ώρα στο δελτίο ειδήσεων “η διάλυση του ΕΣΥ” και δεν τολμάει να με καλέσει να του απαντήσω κατάμουτρα. Δεν με καλούν. Στο τέλος θα πάω στο ΕΣΡ. Το έχω αποφασίσει. Θα εφαρμόσω τον νόμο, θα πάω στο ΕΣΡ, θα ζητήσω να παρέμβω στο δελτίο του Mega και θα βγω με εντολή του ΕΣΡ. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Έχω ένα κανάλι που παίζει μία ώρα την ημέρα γιατί θέλει να ρίξει την κυβέρνηση ο Μαλέλης με τον Μαρινάκη με αυτό το πράγμα (σ.σ. τη διάλυση της υγείας). Πολύ ωραία. Δεν με αφήνουν να μιλήσω και με φέρνετε εδώ και λέω για την Κεχαγιά και δεν θα πω για τα νοσοκομεία; … Αυτόν τον χρόνο που υποτίθεται κατά τον κ.Μαλέλη και τον κ.Μαρινάκη διαλύεται το ΕΣΥ, αυτόν τον χρόνο έχουμε ρεκόρ χειρουργείων όλων των εποχών, ρεκόρ, μείωση 23.000 της λίστας αναμονής που παρέλαβα και την παρουσίασα τον Μάρτιο του 2024, το μεγαλύτερο πρόγραμμα κτηριολογικής ανακαίνισης των νοσοκομείων του ΕΣΥ και των Κέντρων Υγείας … Κάπου πρέπει να γνωρίζει ο νεοδημοκράτης να ξέρει ότι εδώ γίνεται μια προπαγάνδα…».

Comments are closed.