Αυτοκίνητο προσπαθεί να μπει στο πλοίο που αναχωρεί από Άνδρο και μένει στον αέρα

Απίστευτο περιστατικό – ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο βίντεο από αυτά που συμβαίνουν μόνο στα ελληνικά λιμάνια κάνει τον γύρο του διαδικτύου και φανερώνει ότι όλα σε αυτή τη χώρα είναι στην τύχη! Το περιστατικό που αποτυπώνει αυτοκίνητο να προσπαθεί να επιβιβαστεί στο πλοίο και τελικά μένει στον αέρα, συνέβη στο λιμάνι της Άνδρου. Τα ισχυρά μποφόρ δυσκόλευαν την επιβίβαση ώσπου ο καπετάνιος αποφάσισε να φύγει!

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αυτοκίνητο δεν μπορούσε να μπει στο πλοίο SAONISOS της Saos Ferries, λόγω των ανέμων και την ίδια ώρα επιβάτες και πλήρωμα προσπαθούσαν να το σπρώξουν για να μπει μέσα, διακινδυνεύοντας τη σωματική τους ακεραιότητα.

@nikos_nk Παραλίγο οι επιβάτες του οχήματος να βρεθουν στην θαλασσα! Για ενα πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι της Άνδρου αλλά προτίμησε το λιμενικό και ο πλοίαρχος να βάλει ανεξέλεγκτα τους επιβάτες μέσα με αποτέλεσμα να βρεθούν οι οδηγοί να αιωρούνται πανω στον καταπέλτη και πιο συγκεκριμένα πάνω απο την θάλασσα!!! Σε αυτή την χώρα για άλλη μια φορά ζούμε από τύχη!!! #viral #greece #greeceport #andros ♬ πρωτότυπος ήχος – Νίκος ΝΚ

Comments are closed.