Συγγνώμη ζητά η Βόζεμπεργκ και επιτίθεται στους ανώνυμους του διαδικτύου

…που δεν κατάλαβαν ότι ήταν ένα απλό τεχνικό λάθος

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ ανέβασε ξανά την ανάρτηση για τη μεγάλη επιτυχία του Τεντόγλου, χωρις τα λογότυπα της ΝΔ και του ΕΛΚ αυτή τη φορά (εδώ) και ζήτησε συγγνώμη από τον χρυσό ολυμπιονίκη εξηγώντας ότι ήταν τεχνικό λάθος.

Αναλυτικά έγραψε κάτω από τη νέα της ανάρτηση: Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, διότι λόγω τεχνικού λάθους συμπεριελήφθησαν στην εικόνα του τα προσωπικά μου στοιχεία κατά την ανάρτηση των συγχαρητηρίων για την παγκόσμια επιτυχία του.

Ενώ λίγο νωρίτερα έκανε επίθεση στους ανώνυμους του διαδικτύου που δείχνουν μόνο εμπάθεια ακόμα και όταν αναγνωρίζεται ένα λάθος λέει, γράφοντας συγκεκριμένα: Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα! Αλλά αν συμβεί το λάθος, ακόμη κ όταν ο υπαίτιος το αναγνωρίζει, αντιμετωπίζει εδώ μέσα όλη την εμπάθεια, τ μίσος την κακία κ τα απωθημένα των ανώνυμων! Όμορφος κόσμος…

Πάντως οκ κατανοητό, έγινε λέει τεχνικό λάθος από το γραφείο της. Όταν πήγαν να ανεβάσουν την ανάρτηση με τη συγκεκριμένη φωτο που έφτιαξαν, σε κανέναν δεν έκανε προφανώς εντύπωση ότι εδώ πάμε να οικειοποιηθούμε την επιτυχία ενός αθλητή… Τους φάνηκε όλο φυσιολογικό και πάτησαν απλά “δημοσίευση”.

Η άβυσσος ωστόσο παραμένει. Ως προς το τι μυαλά δουλεύουν σε αυτά τα γραφεία. Που η ευρωβουλευτής τούς έχει τυφλή εμπιστοσύνη στο να ανεβάζουν αναρτήσεις της.

Comments are closed.