Πρώτη φορά βλέπουμε πηγάδι με… ξαπλώστρες!

…απαντά το ΘΕΜΑ στον Κασσελάκη

Η απάντηση της εφημερίδας στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για την πισίνα στις Σπέτσες, ότι καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού (εδώ): Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελακης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, αφού επαναλαμβάνει τα γνωστα και τετριμμένα ψεύδη για το Πρώτο ΘΕΜΑ, δίνει μια πραγματικά απίστευτη απάντηση, λέγοντας ότι η πισίνα στο σπίτι του στις Σπέτσες είναι αποτέλεσμα εργασιών καλλωπισμού μιας παλιάς δεξαμενής και ενός πηγαδιού και ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι επειδή η πισίνα του είναι … ρηχή, βάθους 1,40 μ. δεν ειναι παρανομη και αυθαιρετη, ωστόσο ούτε κι αυτό το υποστηρίζει ενθέρμως στην εμφανως αμηχανη ανακοινωση του.

Ο κ.Κασσελάκης, ως αρχηγός της της αξιωματικής αντιπολίτευσης διεπραξε μια πραγματικά πρωτοφανή παρανομία. Εφτιαξε πισίνα σε παραδοσιακό κηρυγμένο οικισμό, στις Σπέτσες έχοντας λάβει αδεια για μικροεπισκευες. Η συγκεκριμένη άδεια ούτε αναφερει οτι κανει πισινα, ουτε θα μπορουσε να αναφερει κάτι τέτοιο, αφου κατηγορηματικα το απαγορεύει το ΠΔ του 1981 αλλα και η αποφαση του ΣτΕ του 2016. Εκτός αν αυτό που βλέπουμε με τα μάτια μας όλοι στο σπιτι του δεν ειναι πισινα, αλλά δεξαμενή και παλιό πηγάδι με ξαπλώστρες!

Στην άδεια από την Υπηρεσία Δόμησης Πειραιά για «εργασίες μικρής κλίμακας» στο σπίτι του κ.Κασσελάκη,  δεν γίνεται πουθενά αναφορά για πισίνα ή έστω για εργασίες «καλλωπισμού» σε εξωτερικό χώρο. Αλλωστε και γι’ αυτές τις εργασίες θα έπρεπε να πάρει άδεια, σημειώνει το Πρώτο Θέμα.

Comments are closed.