Κασσελάκης: Πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας για να μπορούμε να λέμε ότι θα φτιάξουμε τη χώρα

ΒΙΝΤΕΟ

“Ήταν 9 πολύ έντονοι μήνες. Τώρα πάμε μπροστά. Είχαμε καταρρακωθεί στο να είμαστε σε μονοψήφιο ποσοστό και τρίτη δύναμη της χώρας. Θα ήταν εύκολο για το σύστημα και για πολλούς άλλους, να είχαν τον ΣΥΡΙΖΑ εξασθενημένο” ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στην “Κοινωνία Ώρα Mega”.

Και πρόσθεσε: Όμως εμείς, υψώσαμε ανάστημα και ήρθαμε πάλι δεύτεροι με διαφορά, πρώτοι στους νέους 17-35 ετών.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ώστε να μπορέσουμε να γυρίσουμε τις συνοικίες με τη μεριά μας.

Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε κανένα απολύτως κώλυμα να φέρουμε μια φιλολαϊκή μεταρρύθμιση για την κατάσταση στις τράπεζες, στις προμήθειές τους, στα υπερκέρδη τους.
Βιώνουμε μια κοροϊδία στη χώρα μας. Μετά από 3 ανακεφαλαιοποιήσεις που έχουν ζημιώσει τον Έλληνα πολίτη 40 δισ.€ οι τράπεζες να έχουν αυτά τα υπερκέρδη.
Στην ομιλία μου στην ΚΕ είπα ότι στις επόμενες τροπολογίες, προτάσεις νόμου που θα φέρουμε στη Βουλή για το ζήτημα των τραπεζών θα απευθυνθώ στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για να συνεργαστούμε.
Είναι ανεπίτρεπτο η ΝΔ να μην παρουσιάζει τη ρύθμιση χρέους της και να αυξάνεται το χρέος της επ’άπειρον. Τέτοια ρύθμιση δεν μπορεί να έχει ο Έλληνας πολίτης στα δικά του χρέη.
Έχουμε ζητήσει με τροπολογία να αναγράφονται στα πόθεν έσχες των πολιτικών οι ρυθμίσεις των χρεών τους. Να ξέρουμε τι πληρώνουν, πώς πληρώνουν, ποιος τους αλλάζει τους όρους όταν τους βολεύει.
Εμείς εξορθολογίζουμε τις δαπάνες μας για να λέμε με ειλικρίνεια ότι, όπως μπορούμε να «φτιάξουμε» το σπίτι μας, έτσι μπορούμε να «φτιάξουμε» και τη χώρα μας.

Comments are closed.