Η Ελένη Μενεγάκη παίζει να είναι από τις ελάχιστες

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Η Ελένη Μενεγάκη παίζει να είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις. Σχεδόν unique! Που έχει κάνει understood τη διαφορά. Του να κάνεις television και ταυτόχρονα να ζεις. Την κανονική ζωή. Με κανονικές ανθρώπινες σχέσεις.

Guys μου; Αποδεικνύεται από τις πιο σοβαρές και αξιοπρεπείς περιπτώσεις που πέρασαν από το ελληνικό television. Διότι είδαμε και άλλους. Που είναι χρόνια, που κάνουν επιτυχίες και όσο πάει και όλο… κουκουρούκου. Η Μενεγάκη, όσο μεγαλώνει γίνεται και πιο σοφή, πιο συνειδητοποιημένη, πιο ψαγμένη, πιο τα everything.

Σε κάθε βιντεάκι που θα πέσεις πάνω του όπου μιλά σε συνεργάτη της, ή σε καλεσμένο, ή μόνη της… Θα ξεχωρίσεις την ψαγμένη της ατάκα. Και θα πεις μέσα σου, οκ το woman είναι από τα πλέον σοβαρά!

Φαινεται ότι το έχει δουλέψει, ότι το έχει ψάξει. Η απάντησή της for example προχθές στον Αρναούτογλου; Αντιπροσωπευτική της σοβαρότητάς της! Και τόσο αληθινή, όπως όταν ακούς μια truth από τον ψυχολόγο και πονάει, γιατί απλά έχει χτυπήσει φλέβα!

Αυτό έπαθε ο έρμος και συμπαθέστατος Γρηγόρης που βγήκε την επομένη στη Σκορδά και εκσφενδόνισε το απιστεύτου, «Μου λένε γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με την Ελένη Μενεγάκη και της δίνεις αξία;»… Αλήθεια, μπορεί να το πιστεύει κάποιος άνθρωπος της television αυτό; Ότι ο Γρηγόρης δηλαδή, δίνει αξία στη Μενεγάκη; Πόσο λάθος ακούγεται! Πόσο λάθος μπορεί να κάνει κάποιος όταν πληγωθεί ο εγωισμός του κι ας είναι έμπειρος! Unbelievable!

Comments are closed.