Ακρίτα κατά “Espresso”

 

…για τη λεζάντα στη φωτο με Αδωνι και Μίνα Αρναούτη

Η Ελενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στα κοινωνικα δίκτυα στηλιτεύει το πώς παρουσιάζεται η είδηση των συχνών επισκέψεων της Μίνας Αρναούτη, της κοπέλας που ήταν στο μοιραίο τζιπ όταν σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, στο υπουργείο Υγείας.

Με τα δικά της λόγια: Δείτε παρακαλώ αυτή την υπαινικτική λεζάντα στη φωτογραφία απεικονίζεται ο υπουργός Υγείας και δίπλα, σε χωριστή φωτογραφία, μια όμορφη κυρία με ντύσιμο που αναδεικνύει το σώμα της – και πολύ καλά κάνει γούστο της καπέλο της.
Διαβάζουμε στο κείμενο πως η κυρία Μίνα Αρναούτη – μετά από το θανατηφόρο ατύχημα με θύμα τον Παντελή Παντελίδη – έχει κάνει 18 χειρουργεία, διαγνωστεί με σοβαρή αναπηρία και προσπαθεί να βγάλει αναπηρική συνταξη. Από τη μοιραία εκείνη νύχτα μέχρι σήμερα, περναει έναν Γολγοθά (γεγονός που αναφερεται στο κείμενο). Κι ενδεχομένως η γυναίκα γι’ αυτό το λόγο επισκέπτεται το υπουργείο Υγείας.
Όμως, ο τίτλος, η διατύπωση της λεζάντας και η σκόπιμη επιλογή της «σέξι» φωτογραφίας οδηγούν τον αναγνώστη σε άλλου τύπου σπέκουλα μιας ροζ ιστορίας μεταξύ δυο στερεότυπων, του «παντρεμένου» με την «ξελογιάστρα».
Να γι’ αυτά τα αντιπρότυπα αγωνιζόμαστε, γι’ αυτά συγκρουόμαστε, γι’ αυτά χαλάμε τις καρδιές μας.
Χαλάλι.

Comments are closed.