Όταν ο Σαββίδης φώναζε του Αυγενάκη ξεκουμπίσου έφυγε σαν να ήταν αυτός ο υπάλληλος

 

Λάβρος ο Βαξεβάνης με τον βουλευτή της ΝΔ

Ο εκδότης του «Documento» Κώστας Βαξεβάνης θυμήθηκε το βίντεο του Αυγενάκη με τον Ιβάν Σαββίδη στο λόμπι ξενοδοχείου όπου ο επιχειρηματίας εξοργισμένος έδιωχνε τον πολιτικό, λέγοντάς του «ξεκουμπίσου»! Τότε ο πρώην υπουργός έσκυβε το κεφάλι υπακούοντας στις εντολές του θυμωμένου επιχειρηματία…

Έγραψε λοιπόν ο δημοσιογράφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Νομίζω τον αδικούμε τον #Αυγενακη. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Αν θυμάστε όταν βρέθηκε απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος τον έβριζε, δεν σήκωσε χέρι αλλά έφυγε σεμνά και ταπεινά σαν να ήταν αυτός ο υπάλληλος».

Και ο εκδότης του «Documento» πρόσθεσε στη συνέχεια, «Αν δεν υπήρχε το βίντεο ο #Αυγενακης τώρα θα μας κατηγορούσε για τοξικότητα και συκοφαντία. Έχει τόσο θράσος που για την υπόθεση με τις συνομιλίες με ποινικούς που αποκαλύψαμε ότι του έκαναν δώρα πουκάμισα, μας έκανε αγωγή παρότι υπάρχουν τα ηχητικά που κατέγραψε η ΕΥΠ» και κατέληξε, «Ο τύπος αυτός, ο @l_avgenakis ο οποίος χτυπάει τον υπάλληλο που δεν έκανε τα γούστα του , τον έχει πιάσει ο κοριός της ΕΥΠ να συνομιλεί με μαφιόζους που έλεγαν στα τηλέφωνα “γαμ@στ@ τον Βαξεβάνη”».

Comments are closed.