Τα πήρε όλα κι έφυγε ο Αυγενάκης – Άδειο γραφείο παρέδωσε στον Τσιάρα

 

Χαμός γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και φιλικά ΜΜΕ, με την εικόνα που αποτυπώνει τον Αυγενάκη να παραδίδει στον Τσιάρα ένα άδειο γραφείο! Κυριολεκτικά! Το γραφείο είναι τελείως άδειο, ενώ πίσω από τον τοίχο λείπει και ο πίνακας που τον κοσμούσε επί ετών!

Από τους πρώτους που σχολίασαν το φαινόμενο ήταν ο Παύλος Πολάκης γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Κυριακο Μητσοτακη για δες αυτο!!!!!
Αυτες οι φωτογραφιες ηρθαν στον τομεα Διαγανειας του Συριζα με υπογραφη «Μελη ΝΔ απο αγροτικο χωρο» με το εξης σημειωμα:
«Μέχρι και τον πίνακα ζωγραφικής που βρήκε πίσω από το γραφείο του πήρε . Την πρώτη ημέρα στο υπουργείο , την τελευταία στην παράδοση και κάτω το φορτηγάκι που φόρτωσε τα λάφυρα όπου αριστερά φαίνεται το μεγάλο δέμα που συσκεύασε τον πίνακα . Μπράβο στην Κρητική λεβεντιά του ανδρός . Την επόμενη φορά ο Μητσοτάκης να τον τοποθετήσει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους . Τρέμε νομισματοκοπείο .»
Οντως ο πινακας αυτος οπως φαινεται στις φωτογραφιες υπηρχε επι Βοριδη και Λιβανού (φωτο 4-5) πισω απο το γραφειο του Υπουργου Αγροτικης Αναπτυξης,υπηρχε οταν ανελαβε ο Αυγενακης το Υπουργειο (φωτο 1) αλλα δεν υπαρχει οταν παραδιδει στον Τσιαρα(φωτο 2).
Αυτη η φωτογραφια (φωτο 3)που φαινεται ενα φορτηγο να παιρνει τις αποσκευες εχει και ενα μεγαλο δεμα που μοιαζει με πακεταρισμενο πινακα!!
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και Υπουργε Τσιαρα: Αν ισχυει αυτη η καταγγελια μεριμνηστε να επιστρεψει ο πινακας στη θεση του!!!
Ειναι περιουσια του Ελληνικου Δημοσιου δηλαδη του Ελληνικου λαου!!

Απάντηση Αυγενάκη
Με ανάρτησή του στα social media ο Λευτέρης Αυγενάκης απαντάει στα δημοσιεύματα και αφού τα διαψεύδει κάνει λόγο για εμμονική αντιπολίτευση.

Στην απάντησή του ο κ. Αυγενάκης τονίζει πως οι πίνακες ζωγραφικής που παραδοσιακά κοσμούσαν το γραφείο του υπουργού είχαν απομακρυνθεί από το γραφείο κατά τη θητεία του και η υπηρεσία τούς είχε αποθηκεύσει με ασφάλεια. Ενώ μετά την αποχώρησή του έχουν επιστραφεί στη θέση τους.

«Τα σημερινά δημοσιεύματα είναι αναληθή και αποδεικνύουν την εμμονική αντιπολίτευση στην οποία κάποιοι καταφεύγουν. Κατά τη θητεία μου στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι πίνακες ζωγραφικής που παραδοσιακά κοσμούσαν το γραφείο του υπουργού είχαν απομακρυνθεί από το γραφείο και η Υπηρεσία τούς είχε αποθηκεύσει με ασφάλεια. Σήμερα ήδη έχουν επιστραφεί στη θέση τους, στο υπουργικό γραφείο. Είναι επιλογή του καθενός το πώς επιλέγει να διακοσμήσει το γραφείο κατά τη διάρκεια που θα είναι εκεί. Αναληθή σχόλια και ανακρίβειες δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Comments are closed.