Μαρία τους ξύπνησες όλους

 

Ποιος Τατσόπουλος και ποιος Καραγιάννης… Όσοι έμειναν ξύπνιοι εχθές τα μεσάνυχτα και είδαν την εκπομπή «Αρένα» της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1 καταλαβαίνουν… Εάν υπήρχε τρόπος να μετρήσουμε τα ντεσιμπέλ είναι βέβαιο πως η δημοσιογράφος έκανε την πιο θορυβώδη εκπομπή της φετινής σεζόν!

Η Μαρία Αναστασοπούλου τους ξύπνησε όλους στην πολυκατοικία όπως εύστοχα έλεγε στον Αδωνι Γεωργιάδη για να μη φωνάζει, όταν άρχισε να ανεβάζει στροφές με τις επιθέσεις που δεχόταν από τον ομοτράπεζό του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Κώστα Χήτα. Ο τελευταίος αποκαλούσε διαρκώς, επιδεικτικά και προκλητικά τον υπουργό Υγείας «Σπύρο», με αποτέλεσμα ο Αδωνις Γεωργιάδης να χτυπήσει κόκκινο σε ένταση, αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκε και δεν υπήρξε περαιτέρω κλιμάκωση! Και ναι, εννοούμε σωματική επαφή! Λίγο έλειψε να συμβεί κι αυτό! Ευτυχώς όμως κάποια στιγμή επικράτησε η λογική και έδωσαν τα χέρια.

Όπως και να ‘χει ο καβγάς των δυο, Γεωργιάδη και Χήτα, πρέπει να είναι από τους τοπ καβγάδες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης… Και να σκεφτεί κανείς ότι στην αρχή της εκπομπής η Μαρία Αναστασοπούλου είχε ευχαριστήσει τον υπουργό Υγείας που ήταν ήρεμος, σχεδόν σε «καταστολή», προφανώς λόγω της πολύ προχωρημένης ώρας (του είχε βγει η κούραση της ημέρας)!

Καθ’ όλη λοιπόν τη διάρκεια της εκπομπής η Αναστασοπούλου αυτοτρολάρεται λέγοντας στους καλεσμένους της να μη φωνάζουν γιατί θα ξυπνήσουν όσοι κοιμούνται στην πολυκατοικία… Και τελικά σε σχέση με άλλες εκπομπές της, κατάφερε να κρατήσει κάποιους ξύπνιους… Αφού συγκέντρωσε 7,5% στο σύνολο του κοινού και 6,6% στο δυναμικό. Με άλλα λόγια σε απόλυτους αριθμούς την παρακολούθησαν 141.000 τηλεθεατές εκ των οποίων 50.000 ανήκαν στην ηλικιακή κατηγορία των 18-54.

Comments are closed.