“Επί Τόπου”: Η έρευνα για την τραγωδία των Τεμπών συνεχίζεται με νέα στοιχεία

…αύριο, Σάββατο στις 09:50 με τον Νάσο Γουμενίδη στο OPEN

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN με όλα όσα μας ενδιαφέρουν, μας απασχολούν και θέλουμε να ξέρουμε. Ρεπορτάζ, ενδελεχή έρευνα και αποκαλυπτικά στοιχεία που ρίχνουν φως σε πολύκροτες υποθέσεις.

Το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 09:50, η εκπομπή ασχολείται με τη δολοφονία της άτυχης Κάρολαϊν από τον πιλότο σύζυγό της και τη φυλάκισή του και παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες της ζωής του πίσω από τα κάγκελα αλλά και για τις Πανελλήνιες εξετάσεις που δίνει. Γιατί άλλαξε γνώμη και δεν θέλει να γίνει δικηγόρος και τι θέλει να σπουδάσει.

Στη συνέχεια, το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» παρουσιάζει βίντεο από ένα πρωτόγνωρο περιστατικό με δύο πολυτελή θαλαμηγούς να συγκρούονται στον Πειραιά. Για ποιο λόγο συγκρούστηκαν και τι λέει ειδικός που γνωρίζει το περιστατικό.

Ένα από τα θέματα που συζητιούνται παντού στις παρέες, αλλά και στους επενδυτές είναι και τα κρυπτονομίσματα. Ένας ειδικός μας εξηγεί τι είναι τα κρυπτονομίσματα, πώς επηρεάζουν την καθημερινότητά μας και ποιο είναι το μέλλον. Πώς το κράτος σχεδιάζει την εφαρμογή των κρυπτονομισμάτων για να καταπολεμήσει το μαύρο χρήμα. Ένα ακόμα θέμα είναι και τα παραπλανητικά mail που στέλνονται σε ανυποψίαστους πολίτες με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα. Η εκπομπή παρουσιάζει τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προστατευτείτε.

Ακόμα, μετά το Live του λαμπερού talent show του OPEN, “TV Queen” το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο. Ποια παίκτρια «έκλεψε» τις εντυπώσεις και ποια βρέθηκε σε δύσκολη θέση;

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 09:50, η έρευνα για την τραγωδία των Τεμπών δεν σταματάει ούτε λεπτό και η εκπομπή ρίχνει «φως» στα σενάρια και τις υποθέσεις που γίνονται. Τι ακριβώς συμβαίνει με τα δείγματα DNA των θυμάτων;

Στη συνέχεια ένα θέμα που συγκλονίζει με την παραλίγο τραγωδία για κτηματικές διαφορές στο Βελεστίνο, όπου 26χρονος αγρότης που βρισκόταν στο χωράφι του μαζί με τον πατέρα και τον αδερφό του, δέχτηκε επίθεση από συγχωριανό του, ο οποίος επέβαινε σε τρακτέρ, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο μηχάνημα, τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα και να βρεθεί στο νοσοκομείο. Η εκπομπή παρουσιάζει αυτή την πρωτοφανή υπόθεση και το θύμα εξομολογείται πως γλίτωσε, αλλά και για ποιο λόγο έγινε το περιστατικό.

Τέλος, ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού φτάνει στη χώρα μας και οι πολίτες θα σπεύσουν στις παραλίες προκειμένου να απολαύσουν τα μπάνια τους. Δυστυχώς οι τιμές έχουν εκτοξευτεί και οι οικογένειες δυσκολεύονται πολύ για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες. Πόσο κοστίζουν οι ξαπλώστρες στους δημοφιλής προορισμούς και τι θα χρειαστεί να ξοδέψει μία οικογένεια;

«ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.

Comments are closed.