Ο βαρετός λόγος των πολιτικών «βούλιαξε» την τηλεθέαση του Χατζηνικολάου

 

Ενδεικτικό της αποχής που έρχεται στις κάλπες της 9ης Ιουνίου; Ο λόγος για τα ποσοστά τηλεθέασης της χθεσινοβραδινής πολιτικής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1! Πρέπει να σημείωσε αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για τη σεζόν 2023 -2024!

Ο δημοσιογράφος μία εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές, αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη το «Ενώπιος ενωπίω» με τα αφιερώματα σε πρόσωπα… Και έκανε ένα κλασικό πολιτικό τραπέζι με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Τέσσερις καλεσμένοι από τα κόμματα, Μαρία Σπυράκη (ΝΔ), Νίκος Φαραντούρης (ΣΥΡΙΖΑ), Νίκος Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ), Λευτέρης Νικολάου (ΚΚΕ) και δυο δημοσιογράφοι, όλοι στο στούντιο.

Επίσης ο δημοσιογράφος φιλοξένησε και δυο συνεντεύξεις πολιτικών αρχηγών.

Η συζήτηση από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν ακραία βαρετή! Τίποτα το ενδιαφέρον, παρά τις προσπάθειες των δυο δημοσιογράφων και του Νίκου Χατζηνικολάου να κρατήσουν την προσοχή των τηλεθεατών.

Ο λόγος των πολιτικών ξύλινος και κυρίως απόμακρος από τον μέσο πολίτη, παρά το γεγονός ότι τα θέματα που κλήθηκαν να σχολιάσουν ήταν ενδιαφέροντα, όπως για παράδειγμα η ακρίβεια…

Το αποτέλεσμα απελπιστικό σε επίπεδο ποσοστών τηλεθέασης, αφού η εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» συγκέντρωσε στο σύνολο του κοινού 6,4% και στο δυναμικό κοινό 3,4%. Με άλλα λόγια σε απόλυτους αριθμούς τηλεθεατών την παρακολούθησαν 125.000, εκ των οποίων οι 28.000 ανήκουν στο νεανικό κοινό.

Comments are closed.