Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά Τράμπ: Είναι κλόουν που θα μπορούσε να γίνει δικτάτορας

BINTEO

«Κλόουν» χαρακτήρισε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τον Ντόναλντ Τραμπ όταν εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά μπροστά στις κάμερες έξω από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης όπου δικάζεται ο πρώην πρόεδρος, προσθέτοντας πως «θα μπορούσε να γίνει δικτάτορας για πάντα»… Με τον διάσημο ηθοποιό να στηρίζει τον Τζον Μπάιντεν στην προεκλογική του εκστρατεία.

«Όταν ο Τραμπ κατέβηκε υποψήφιος το 2016, ήταν σαν αστείο» δήλωσε ο Ντε Νίρο στους δημοσιογράφους, συμπληρώνοντας «Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία και κανείς δεν γελάει τώρα. Τώρα είναι η ώρα να τον σταματήσουμε».

«Αν μπει μέσα… Μπορώ να σας πω από τώρα, δεν θα φύγει ποτέ», δήλωσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. «Είναι αυτή η χώρα στην οποία θέλουμε να ζούμε; Θέλουμε να διοικεί αυτή τη χώρα και να λέει ”Δεν φεύγω, είμαι δικτάτορας για μια ζωή”;».

«Ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε τις ελευθερίες μας και να κρατήσουμε την ανθρωπιά μας είναι να ψηφίσουμε τον Τζο Μπάιντεν για πρόεδρο», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι κατηύθυνε «έναν οργισμένο όχλο» να εισβάλει στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ μετά την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν στις εκλογές του 2020, προσθέτοντας ότι ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός «έτρεξε και κρύφτηκε στον Λευκό Οίκο» κατά τη διάρκεια των βίαιων επεισοδίων, στα οποία τραυματίστηκαν δεκάδες αστυνομικοί.

Comments are closed.