Η Δανάη απολογήθηκε για τα γέλια με τον μάγειρα την ημέρα της απεργίας

Ο διάλογος που προκάλεσε οργή στα σόσιαλ μίντια και η εξήγηση της παρουσιάστριας – ΒΙΝΤΕΟ

Την περίοδο αυτή, ανώδυνη για τη Δανάη Μπάρκα στα σόσιαλ μίντια δεν τη λες… Δεν έφταναν τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η παρουσιάστρια εδώ και μέρες με το που κυκλοφόρησε η φωτογραφία της να φιλιέται με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, της προέκυψε και άλλος λόγος να τη “χτυπούν” στα κοινωνικά δίκτυα. Αιτία ήταν ένας διάλογος με τον μάγειρα της εκπομπής της στο Mega, την ημέρα της απεργίας που ήταν και η μαύρη επέτειος του ένα χρόνου από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στο βίντεο, η παρουσιάστρια ρωτάει τον μάγειρα «Τι θα κάνεις σήμερα, θα πας σε κανένα θεατράκι;» με τον ίδιο να της απαντά: «Όχι, όχι, δεν έχει σήμερα τίποτα». Στη συνέχεια γελώντας, η Δανάη του είπε: «Γιατί αγάπη μου, για την απεργία;» και μετά ξέσπασαν σε γέλια και οι δύο, προκαλώντας οργή στο κοινό που είδε το συγκεκριμένο απόσπασμα.

@rafahletalz Κάπου κάτι χάθηκε.. #τεμπη2023 #τεμπη_εγκλημα #τεμπητραγωδια #fy #foryoupage #τεμπητραγωδια ♬ πρωτότυπος ήχος – Rafahleta Lz

Σήμερα λοιπόν η Δανάη Μπάρκα αισθάνθηκε την ανάγκη να πει δυο λόγια για το περιστατικό, με αφορμή τα αμέτρητα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί, τονίζοντας ότι έγινε μια παράφραση. Αναλυτικά ανέφερε: «Ήταν 5 δευτερόλεπτα μίας εσωτερικής συζήτησης, που ίσως κακώς εκτέθηκε μεταξύ εμού και του Τίμου. Εκείνος δεν ξέρει καν ότι τον βάζω στην υπόθεση και τοποθετούμαι… Τα social media είναι ένα μέσο που λύνουν και γιγαντώνουν παθογένειες και καλά κάνουν. Έχουμε δει να αλλάζουν καταστάσεις μιας ολόκληρης χώρας και εγώ τα χρησιμοποιώ και τα αγαπώ, όταν βοηθούν σε κάτι. Όμως όταν παραφράζεται κάτι, ειδικά σε ανθρώπους που μία ώρα πριν έχουν ασχοληθεί με το θέμα των Τεμπών και παροτρύνουμε τους πάντες να μην ξεχνάμε να μιλάμε για τα Τέμπη… το θεωρώ λίγο άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα για κάτι το οποίο πραγματικά έχει παραφραστεί και βασίζεται σε μια προχθεσινή συζήτηση… Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ειδεχθές έγκλημα που έχει γίνει ένα χρόνο πριν… να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές και να μην εκτροχιαζόμαστε και να μη φεύγει το μυαλό μας από την ουσία των πραγμάτων… Θα ήθελα λοιπόν να μείνουμε σε αυτό, σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μείνει πίσω και σηκώνουν αυτό το βάρος, να συνεχιστεί η ζωή τους. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας αλλά όταν νιώθεις ότι γίνεται μία κατάφωρη αδικία, θέλεις να υπερασπιστείς κάποια πράγματα», κατέληξε ενοχλημένη η παρουσιάστρια του Mega.

Comments are closed.