Χωρίς αντάρτες ή «μαντρόσκυλα»

… λέει ο Διαμαντής Καραναστάσης

Ανάρτηση για τη στάση της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε στο Facebook ο βουλευτής Α’ Αθηνών του κόμματος, Διαμαντής Καραναστάσης, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την Ισότητα. Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία των 6 βουλευτών του κόμματος που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Έξι άνθρωποι πολύ διαφορετικοί, έξι άνθρωποι πολύ ενωμένοι και οχυρωμένοι πίσω από έξι βασικές λέξεις: Ίσα Δικαιώματα για Όλους τους Ανθρώπους», ενώ παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα προς όλες τις άλλες παρατάξεις του κοινοβουλίου, λέγοντας πως η Πλεύση Ελευθερίας ψήφισε 100% ΝΑΙ στο νομοσχέδιο, «χωρίς “οδηγίες”. Χωρίς “μαντρόσκυλα” και αντάρτες ως άλλοθι, για να μην χαθούν ψήφοι».

Ο Διαμαντής Καραναστάσης παράλληλα, μίλησε για το πολιτικό κόστος που απέφυγαν αρκετοί να αναλάβουν στη Βουλή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το πολιτικό κόστος θα το κρίνει η ιστορία. Το ηθικό κέρδος είναι ανεκτίμητο».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Διαμαντή Καραναστάση:

«Μια γροθιά!

Πολύ περήφανος για αυτή τη φωτό.

Έξι άνθρωποι πολύ διαφορετικοί, έξι άνθρωποι πολύ ενωμένοι και οχυρωμένοι πίσω από έξι βασικές λέξεις:

Ίσα Δικαιώματα για Όλους τους Ανθρώπους

Μια ενστικτώδης ένωση, χωρίς “οδηγίες”. Χωρίς “μαντρόσκυλα” και αντάρτες ως άλλοθι, για να μην χαθούν ψήφοι…

Ένα 100% ΝΑΙ, μοναδικό στη Βουλή, γεμάτο περηφάνια

Το πολιτικό κόστος θα το κρίνει η ιστορία.

Το ηθικό κέρδος είναι ανεκτίμητο.

Ένα 100% NAI, για όλα αυτά τα μάτια που μας κοιτούσαν από τα γεμάτα θεωρεία… για όλες τις ψυχές που περίμεναν με αγωνία σε όλη τη χώρα… για όλες τις gay φίλες και τους gay φίλους μου -με παιδιά ή χωρίς- που σας σκεφτόμουν όλη την ώρα, μα συνέχεια… για όλες και όλους όσοι πιστεύουν στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όλους εσάς, ένιωσα μεγάλη τιμή που σας εκπροσώπησα.

Τζώρτζια, Έλενα, Αλέξανδρε, Σπύρο και Ζωή, σας ευχαριστώ για τη μοναδική στιγμή!

Και όλες και όλους εσάς που δε φαίνεστε στη φωτό!

Η αγάπη μας οδηγεί. Η αγάπη θα νικήσει

100% περήφανος »

Comments are closed.