Όλοι «βρίζουν» τον Λιάγκα και όλοι μαζί του ασχολούνται

 

Προφανώς δεν τον βρίζουν όλοι τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και αυτοί που τον βρίζουν δεν τον βρίζουν κυριολεκτικά, συνήθως του την «πέφτουν» για τις απόψεις του… Ο τίτλος λοιπόν, είναι γενικός και απλουστευτικός ενδεχομένως, και είπαμε σε καμία περίπτωση κυριολεκτικός, και είναι έτσι για να δώσει έμφαση και για να συνεννοηθούμε… Ωστόσο δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα!

Οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές ασχολούνται με τον Γιώργο Λιάγκα σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσε να αποτελεί και στήλη στις εν λόγω εκπομπές! Ασχολούνται, διότι προφανώς κάνει νούμερα η περίπτωση του παρουσιαστή! Άλλωστε και ο ίδιος για τον ίδιο λόγο είναι τόσο ακραία αυτοαναφορικός! Πουλάω, σου λέει… Και συνέχεια μιλάει για τον εαυτόν του! Το έχουν εντοπίσει και οι υπόλοιπες εκπομπές, και κάνουν το ίδιο! Το αποτέλεσμα είναι ο Γιώργος Λιάγκας να έχει «φουσκώσει» τόσο πολύ που είναι το επίκεντρο που δεν αποκλείεται – στατιστικώς μιλώντας, να «εκραγεί» στο τέλος! Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα!

Για να επιστρέψουμε λοιπόν στο βασικό μας θέμα… Εχθές Κυριακή, τουλάχιστον τρεις παρουσιαστές, από τρεις διαφορετικές εκπομπές αναφέρθηκαν στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα! Κάπου λες νισάφι! Αλλά αυτή είναι πια η ελληνική τηλεόραση και οι ψυχαγωγικές εκπομπές της! Ο ένας ασχολείται με τον άλλον! Πάμε παρακάτω!

Προφανώς ο παρουσιαστής δίνει αφορμές με τα ξεσπάσματα του, σαν ραντεβού ένα πράγμα (από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 με 1)! Βέβαια, αν θέλει κάποιος τον αγνοεί… Αλλά μάλλον δεν θέλει κανείς!

Κάπως έτσι λοιπόν, μόνο εχθές παρατηρήθηκε το φαινόμενο η Ναταλία Γερμανού (που ενδεχομένως δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα) να δίνει δίκιο στον Γιώργο Λιάγκα που είπε για τις «αυλές στον Κοκλώνη»… Η Σίσσυ Χρηστίδου να του «τα χώνει» για τους υπέρβαρους και το πολιτικά ορθό (τρέχα γύρευε δηλαδή)… Και ο Κώστας Τσουρός να τον υπερασπίζεται (δεν έχει σημασία γιατί, γενικώς)! Αυτά!

Comments are closed.