ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση Ακρίτα και Αυλωνίτου στον Ηλιόπουλο

 

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις του Νάσου Ηλιόπουλου που λέγεται ότι χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής συνεδρίασης των 6+6.

Η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Έλενα Ακρίτα, σε οργισμένη ανάρτησή της επιτίθεται στον Νάσο Ηλιόπουλο, λέγοντας: “Ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου. Είχε προηγηθεί μια μακρά και εγκάρδια διαδικτυακή επικοινωνία και ήξερα ότι με εκτιμούσε. Σήμερα δήλωσε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επέλεξε τον Κασσελάκη κυλιέται στο βούρκο. Ανάμεσα τους κι εγώ. Χτες ευχήθηκα να παραμείνει. Λάθος. Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο. Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου”. Και συνεχίζει σε νέο της μήνυμα, «περιμένω έναν -έναν! – από τους συναδέλφους βουλευτές που πρόσκεινται στους 6+6 να διαχωρίσουν τη θέση τους από αυτή την απολιτική και ξεκάθαρα υβριστική δήλωση. Έναν!».

Σε ίδιο κλίμα είναι και η ανάρτηση της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και στενής συνεργάτιδας του Στέφανου Κασσελάκη, Ελένης Αυλωνίτου, η οποία σε δήλωση της τονίζει «Όλος ο κόσμος που παραμένει στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και είμαστε πολλοί, γιατί είμαστε με το κόμμα και τον εκάστοτε εκλεγμένο πρόεδρο, είμαστε κατά τον κ. #Ηλιόπουλο «ο βούρκος»! Εμείς με το λαό και εκείνοι με την καρέκλα αγκαλιά!!!».

Comments are closed.