Ποιος είναι ο υπουργός που πήρε τηλέφωνο τον Τεντόγλου;

 

Με την απορία θα μείνουμε για το ποιος υπουργός πήρε τηλέφωνο τον Μίλτο Τεντόγλου και του έταξε λαγούς με πετραχήλια! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αποκάλυψε το περιστατικό λέγοντας ότι «Με ενοχλεί που δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους», χωρίς όμως να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του μιλώντας εχθές το βράδυ στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Συγκεκριμένα ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε, «Έχει καταντήσει αστείο, κι εγώ και ο προπονητής μου έχουμε σταματήσει πια να ασχολούμαστε με αυτό το κομμάτι. Είναι χάλια, πραγματικά. Αλλά δεν με ενοχλεί που κάνουμε προπόνηση εκεί μέσα, τόσα χρόνια το έχουμε συνηθίσει. Εμένα με ενοχλεί που δίνουν υποσχέσεις κάποιοι και δεν τις τηρούν. Συνεχείς υποσχέσεις, σε μένα τα τελευταία επτά χρόνια, στον Πομάσκι εδώ και τριάντα χρόνια»… Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον υπουργό που τον πήρε τηλέφωνο για να τον διαβεβαιώσει ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές που θα βελτιώσουν τις συνθήκες προπόνησης, και τελικά δεν έφτιαξαν ούτε τα καλώδια του αιρ-κοντίσιον!

«Είναι αστείο… με έχει πάρει ένας υπουργός τηλέφωνο και με έχει ρωτήσει πρώτα τι θα ήθελα να αλλάξει εκεί που κάνω προπόνηση. Ωραία, τίμιο. Και του είπα εγώ για κάτι ελάχιστο, για την άμμο, τον κλιματισμό που δεν έχουμε καλώδια γιατί κλιματισμό έχει, τα καλώδια δεν έχουμε. Και μου λέει ‘Όχι, δεν θα κάνουμε αυτά μόνο θα κάνουμε περισσότερα’. Μου είπε για όλα τα βοηθητικά στάδια στο ΟΑΚΑ… Και δεν έχει γίνει τίποτα προφανώς» για να καταλήξει «Δεν με πειράζει που δεν τα φτιάχνουν, με πειράζει η κοροϊδία. Σε παίρνουν και σου λένε, σου λένε δημόσια πως δίνουν τόσα λεφτά και έχουν κάνει τόσα πράγματα και δεν έχουν κάνει τίποτα».

Comments are closed.