Άγριο «χώσιμο» Μαυρίδη στον Πατούλη

 

… για τις φωτιές

Άγριο «χώσιμο» στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη επιφυλάσσει σήμερα από τη στήλη του ο Θανάσης Μαυρίδης στο liberal… Και για να σας προλάβουμε ο δημοσιογράφος δεν το κάνει, ούτε με το «γάντι» ούτε με τακτ! Μπρουτάλ!

Με τίτλο «Τα μάθατε τα νέα κύριε Πατούλη;» ο Μαυρίδης ξεκινάει το «χώσιμο» (για να το πούμε απλά και λαϊκά) στο άρθρο του με το καλημέρα και το πάει μέχρι τέλους χωρίς ανάσα!

Διαβάστε ένα δείγμα και θα καταλάβετε: «Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης θα έχει ολοκληρώσει στις 20 Ιουλίου τον διαγωνισμό για την… αντιπυρική προστασία. Με τον διαγωνισμό ζητά μηχανήματα «για την πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνων αντιπυρικής περιόδου 2023 και 2024». Δεν ξέρω κύριε Περιφερειάρχη αν τα μάθατε τα νέα: Η Αττική κάηκε. Αργήσατε! Φταίει ο Πατούλης για τις πυρκαγιές; Το είπαμε και άλλοτε. Το κράτος ελέγχεται για τον βαθμό ετοιμότητάς του. Κι εδώ ο κ. Πατούλης παίρνει ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία» και καταλήγει ο δημοσιογράφος στο ίδιο πνεύμα, «Και την ώρα που καίγεται η Αττική, ο κ. Περιφερειάρχης θυμάται να κάνει τον διαγωνισμό για την αντιπυρική προστασία. Στην καρδιά του καλοκαιριού. Δεν υπάρχει σωτηρία…»! Μάλιστα!

Comments are closed.