Διαψεύδει ο Τζέιμς Κάμερον ότι ετοιμάζει ταινία για την τραγωδία του Titan

 

Ο Τζέιμς Κάμερον διαψεύδει τις φήμες που τον ήθελαν να είναι σκηνοθέτης και παραγωγός ταινίας για το δυστύχημα του Titan που στοίχισε τη ζωή στους πέντε επιβαίνοντες, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «προσβλητικούς» τους ισχυρισμούς και τις φήμες που διαδόθηκαν!

Ο Καναδός σκηνοθέτης έγραψε στο Twitter ένα παθιασμένο μήνυμα προς τους ακολούθους του το Σάββατο, ως απάντηση στην εφημερίδα Sun και το δημοσίευμά της με τίτλο: «Ο σκηνοθέτης του Dive Deep Titanic, Τζέιμς Κάμερον, σε συζητήσεις με μεγάλο δίκτυο streaming για τη δημιουργία δραματικής σειράς για το καταδικασμένο υποβρύχιο Titan». Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κάμερον «είναι η πρώτη επιλογή για σκηνοθέτης» ενός πρότζεκτ για τα γεγονότα στο υποβρύχιο Titan. «Διηγήθηκε την ιστορία του Τιτανικού με τόση συμπόνια, που μοιάζει φυσικό βήμα γι’ αυτόν να αναλάβει αυτό το έργο. Η αναδρομή των βημάτων όσων επέβαιναν στο υποβρύχιο Τιτάν είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, αλλά θα αφιερωθεί πολύς χρόνος, χρήμα και πόροι σε αυτό».

Ο Τζέιμς Κάμερον τονίζει ότι «Συνήθως δεν απαντάω σε προσβλητικές φήμες στα μέσα ενημέρωσης, αλλά τώρα πρέπει να το κάνω. ΔΕΝ είμαι σε συζητήσεις για μια ταινία OceanGate, ούτε θα είμαι ποτέ».

Comments are closed.