Τίνος είναι τα λεφτά


(Κατά το “γιούπι γιούπι για τίνος είναι ρε γυναίκα τα παιδιά”!)

Ο δικηγόρος (της Καϊλή) Μιχάλης Δημητρακόπουλος κατάφερε να ανεβάσει τους τόνους σε όλα τα δελτία που εμφανίστηκε εχθές το βράδυ, και κυρίως να προκαλέσει εξαιρετικούς (και έντονους) διαλόγους με τους οικοδεσπότες!

Αρχικά στον ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να δίνει ρέστα με τις ερωτήσεις και τις ατάκες του και να γλεντάει τη συνέντευξη, με κορυφαία στιγμή όταν ο δικηγόρος του λέει “Σε εσάς μιλάω πρώτη φορά” και ο Χατζηνικολάου του απαντάει “Αυτό δεν με υποχρεώνει να μη ρωτάω”!

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος συνέχισε τη βραδιά του στο δελτίο ειδήσεων του MEGA με Τζίμα και Πρετεντέρη… Εκεί η ένταση χτύπησε πάλι κόκκινο, με την παρουσιάστρια του δελτίου να αμύνεται λέγοντας στον δικηγόρο “Δεν θα μου πείτε πώς θα κάνω τη δουλειά μου”, για να απαντήσει και εκείνος κάτι αντίστοιχο… Αφού λίγο πριν ο Πρετεντέρης (που τώρα παρακολουθούσε απαθής) είχε ρίξει την ατάκα της βραδιάς στον Δημητρακόπουλο, “Δηλαδή η κυρία Καϊλή είχε 750 χιλιάδες στο σπίτι για τον πιτσαδόρο”; Εκεί τελείωσε και η συνέντευξη!

Βέβαια αν κανείς προσπαθήσει να καταγράψει τι είπε στη βραδινή του έξοδο στα κανάλια ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της Καϊλή και στη βαλίτσα του πατέρα της, θα μπερδευτεί λίγο… Αλλά αξίζει τον κόπο!

Έτσι λοιπόν στον ΑΝΤ1 ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι δεν μπορεί να πει ποίου είναι τα χρήματα καθώς δεσμεύεται… Ενώ στο MEGA (που δεν δεσμευόταν) είπε ότι τα χρήματα είναι του Ιταλού συντρόφου της Εύας Καϊλή!

Comments are closed.