Παιδιά μην καρφώνεστε!

 

ΑΥΓΗ (logo)

Το άρθρο της Μπέττυς Βακαλοπούλου στην Αυγή, που κυκλοφόρησε στα περίπτερα την Τετάρτη, έγινε σήμερα viral. Από ποιους;

Ο τίτλος σχεδόν παντού ο ίδιος: “Η Αυγή στηρίζει Μεϊμαράκη”, “Οι μάσκες έπεσαν” και άλλα τινά. Από το Πρώτο Θέμα και το iefimerida έως το Liberal.

Στην συνέχεια ήρθαν τα σχόλια των… επωνύμων μέσω facebook.

Ο Παντελής Καψής, ο Θάνος Τζήμερος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Μουρούτης και άλλοι.

Και καλά οι άλλοι, αλλά τουλάχιστον οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να ξέρουν ότι οι θέσεις που εκφράζουν οι αρθρογράφοι είναι προσωπικές. Τα ρεπορτάζ και το κεντρικό άρθρο εκφράζουν την εφημερίδα.

Επειδή, λοιπόν, είναι προφανές ότι η Μπέττυ Βακαλοπούλου δεν εκφράζει ούτε την εφημερίδα ούτε τον Τσίπρα, παρά μονάχα τον εαυτό της, το ερώτημα είναι ποιον εκφράζουν και ποιον θέλουν να προμοτάτρουν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ όσοι αναφέρονται στις απόψεις της ως απόψεις της Αυγής. Και πάλι προφανές είναι.

Και επειδή κάποιοι αναφέρονται πολύ “εύκολα” και “ανάλαφρα” στην Μπέττυ Βακαλοπούλου, που αρθρογραφεί κατά διαστήματα στην Αυγή, ας την γνωρίσουν μέσα από το βιογραφικό της.

Η Ελισάβετ (Μπέττυ) Βακαλοπούλου είναι Αρχιτέκτονας – Πολεοδόμος. Γεννήθηκε το 1925 στην πρώην ΕΣΣΔ και αποφοίτησε από το ΕΜΠ το 1948 με υποτροφία. Συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση στις γραμμές της ΕΠΟΝ. Συνελήφθη το 1944 από Ευέλπιδες του ΕΜΠ, βασανίστηκε, παραδόθηκε στην S.D., την ΕΣΑ των Ες-Ες και στάλθηκε σε Γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Το 1967 παραιτήθηκε από ΕΜΠ όπου εργαζόταν ως Ειδικό Διδακτικό προσωπικό στην έδρας Αρχιτεκτονικών Συνθέσεων και συμμετείχε στο Κίνημα κατά της Χούντας. Μέλος Επιστημονικών Επιτροπών του ΤΕΕ, και Αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου από τη Μεταπολίτευση.

Με την διάσπαση του Κομμουνιστικού κόμματος μυείται στις θέσεις του ευρωκομουνισμού και εντάσσεται στο ΚΚΕ εσωτερικού.

Υστερόγραφο

Για την ομοβροντία των σχολίων περί “συνωμοσίας της Αυγής” και “παρέμβαση στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ” πολύ απλά να σημειώσουμε ότι “Παιδιά καρφώνεστε”.
Πηγή avgi.gr

Comments are closed.