«Ο Κύριος Μόρντεκαϊ» έρχεται στα κανάλια Novacinema!

«Ο Κύριος Μόρντεκαϊ» έρχεται στα κανάλια Novacinema!

Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 22:00

Στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, έρχεται η υπέροχη κοσμοπολίτικη κωμωδία δράσης, «Ο Κύριος Μόρντεκαϊ», η οποία είναι βασισμένη στη λογοτεχνική σειρά μυθιστορημάτων του Κίριλ Μπονφιλιόλι «The Mortdecai trilogy». Πνευματώδεις ατάκες, διασκεδαστικά στιγμιότυπα και ένα λαμπερό καστ που αποτελείται από τους Τζόνι Ντεπ, Γκουίνεθ Πάλτροου και Γιούαν ΜακΓκρέκορ, υπόσχονται ένα ευχάριστο βράδυ Τρίτης γεμάτο χιούμορ και περιπέτεια, στους συνδρομητές των καναλιών Novacinema.

Ο Τσάρλι Μόρντεκαϊ, τον οποίο ενσαρκώνει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ο Τζόνι Ντεπ, είναι ένας δαιμόνιος έμπορος τέχνης που συνήθως εμπλέκεται σε απατεωνιές. Θα χρειαστεί να διασχίσει όλη την υφήλιο καθώς εξαναγκάζεται από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες να αναζητήσει έναν κλεμμένο πίνακα του Γκόγια, που φημολογείται ότι περιέχει έναν κωδικό που οδηγεί στο χαμένο χρυσάφι των Ναζί.

Στο σκηνοθετικό τιμόνι κάθεται ο Ντέιβιντ Κεπ, τον οποίο είχαμε γνωρίσει και ως σεναριογράφο στην «Επικίνδυνη Αποστολή» και στο «Jurassic Park». Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Comments are closed.