Δεν είναι υπάλληλος του Μπόμπολα ο Σταύρος Θεοδωράκης

 

Δεν είναι υπάλληλος του Μπόμπολα ο Σταύρος Θεοδωράκης

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου από efsyn.gr

 

Με μία οργισμένη ανακοίνωση απάντησε το κόμμα που λέγεται «Το Ποτάμι», το κόμμα που λατρεύουμε, το κόμμα το οποίο αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να εφηύρουμε.

Αιτία, ένα κείμενο που ανέβηκε στο left.gr με τίτλο «Ο Μπόμπολας απέλυσε τον Σταύρο Θεοδωράκη». Το Ποτάμι λοιπόν το θεωρεί λιβελογράφημα και δια του λόγου το αληθές παραθέτει αποσπάσματα από ομιλίες του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή και τα οποία αποδεικνύουν πως όχι μόνο δεν είναι διαπλεκόμενος (ο Σταύρος), αλλά είναι κι εναντίον της διαπλοκής (ο Σταύρος). Είναι «πολλές οι αναφορές που έχει κάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης στις τριγωνικές σχέσεις διαπλοκής και στις άδειες των καναλιών» λέει η ανακοίνωση.

Δεν το πιστεύετε; Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Θεοχάρης (Χάρης) Θεοχάρης, το νέο… αστέρι του κόμματος (έφυγαν και οι Ταχιάου, Λυμπεράκη από τη Βουλή, απώλειες).

Μοιάζουν πάντως να έχουν χάσει την ψυχραιμία τους στο Ποτάμι (ρυάκι, στις τελευταίες εκλογές). Δεν εξηγείται ειδάλλως η επίθεσή τους, ονομαστικά παρακαλώ, σε δημοσιογράφους. «Τη διασπορά του λιβελογραφήματος ανέλαβαν δύο γνωστοί σε όλη την πιάτσα υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δημήτρης Μπεκιάρης του Periodista. Και ο Νίκος Νικητέας του enimerosi24» γράφουν.

Δεν θέλω να πάρω το μέρος των δύο δημοσιογράφων, δεν τους γνωρίζω προσωπικά άλλωστε, αλλά είναι δυνατόν ένα κόμμα να τα βάζει έτσι πρόχειρα και εύκολα με δημοσιογράφους; Και να υπογράφει την ανακοίνωσή του ως «Τομέας Αντιμετώπισης Γκεμπελιστών»; Τα ερωτήματα είναι ρητορικά, μην νομίζετε, μακάρι να συνεχίσει έτσι το Ποτάμι, όσο τουλάχιστον υπάρχει ακόμα. Γιατί μας διασκεδάζει.

Αλλά σκεφτείτε το, λίγο. Να σε λέει ένα site υπάλληλο του Μπόμπολα και εσύ ως κόμμα να θυμώνεις τόσο πολύ… Προφανώς είναι η υπέρμετρη ευαισθησία σου, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Comments are closed.