Οι τελευταίες μάχες της Εθνικής Ελλάδας στην ΕΡΤ

Οι τελευταίες μάχες της Εθνικής Ελλάδας στην ΕΡΤ

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, στις 21:45, παρακολουθήστε από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 σε απευθείας σύνδεση με το Μπέλφαστ την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, με αντίπαλο τη Βόρεια Ιρλανδία, για την προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016.
Τον αγώνα θα περιγράψει ο Βασίλης Μπακόπουλος, ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι ο Δημήτρης Μαλισιώβας. Αμέσως μετά, όλο το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Euro Euro όλοι», με τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη και τον Βασίλη Μότση, καθώς και όλα τα στιγμιότυπα των άλλων παιχνιδιών.

Επίσης, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στις 18:30, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στην ΕΡΤ1 το pre game του παιχνιδιού της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία, με τους Πέτρο Μαυρογιαννίδη και Βασίλη Μότση. Στη συνέχεια, στις 19:00 σε απευθείας μετάδοση από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τον αγώνα σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη και ρεπορτάζ Δημήτρη Μαλισιώβα και Άρη Γάτα. Αμέσως μετά, πλούσιο ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, καθώς και όλα τα γκολ των προκριματικών.

Τέλος, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, στις 22:00, παρακολουθήστε τη δίωρη εκπομπή «Euro Euro όλοι», με τους Πέτρο Μαυρογιαννίδη και Βασίλη Μότση, με τον απολογισμό της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Euro 2016. Η πορεία της Εθνικής, η επόμενη μέρα, καθώς και όλο το ρεπορτάζ!

Comments are closed.